W dniu 26.10.2016r. podczas uroczystej Gali w Zawierciu został rozstrzygnięty Kulinarny Konkurs Sera GOOD CHEESE 2016. Prezes Zarządu Andrzej Gliszewski odebrał złoty medal za Ser Twarogowy Półtłusty (Twaróg Półtłusty Krajanka) w kategorii twaróg świeży. Konkurs odbył się 11.10.2016r. w Warszawie w restauracji Moonsfera. Produkty zgłaszane do poszczególnych kategorii oceniane były przez kucharzy. Ocenie podlegały walory smakowe oraz ogólne wrażenie dotyczące każdego z ocenianych produktów. Wszystkie produkty wyjęte były z opakowań i zakodowane – jurorzy nie wiedzieli jaki ser oceniają.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celach kontaktowych. Więcej informacji w Polityce prywatności. Więcej informacji

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celach kontaktowych. Więcej informacji w Polityce prywatności.

Wyjdź